19 juni 2008

I denna ljuva sommartid!

Tänk nu är det midsommar och ljusare och somrigare kan det nog inte bli. Jag/Vi hoppas verkligen att midsommar för er blir just den där midsommar ni alltid kommer att minnas, dock på ett positivt sätt förstås. :-)

Idag visar vi lite alster som vår duktiga Karin har gjort efter att ha fått ett Kreativitöspaket av oss. Denna gång var paketet inte så färgglatt men ack med så vackra papper från Heidi Swapp och Pink Paislee, stämplar från Catslife och Crafty Individual, tickets från Tim Holtz och vingar från Paper Artsy.

Självklart har PaperMaze allt detta material i sin shop.

Titta och njut!

Lite andra nyheter har också nått shopen så som genomskinliga knappar från både Autumn Leaves och 7gypsies, mer papper från Heidi swapp samt fler dekoartioner från Tim Holts. Sen har vi ju också fått in tio olika färger på Punchinella, denna omåttligt populära dekoration.

Må så gott nu och ha en bra midsommarafton, idag skall jag (netha) ligga i hammocken ............ hade jag tänkt, men det regnar, så det får väl bli soffan i stället. Fast först skall jag åka och handla med alla andra människor. :-)

Jag (netha) kommer nog knåpa ihop en tävling eller utmaning under helgen, man måste ju ha något roligt att göra med, så håll ögon och öron öppna!
Nu njuter vi!


3 kommentarer:

 1. Åh korten är helt underbara.
  Snyggig collage stil

  SvaraRadera
 2. karin rockar fett sååååååååååå Duktig..det var hon som fått mig collage frälst.....
  Läckra produkter

  SvaraRadera
 3. Sussi Åkerström19 juni 2008 14:01

  Super läckra kort!
  Vill också passa på at tacka för en superbra service! :)

  SvaraRadera