22 aug. 2008

Hallå hallå!

Ni har väl inte missat den pågående tävlingen?!

Ni har fram till den 25:e augusti på er, så om ni inte redan gjort ett bidrag och skickat in, så tycker jag att ni ska göra det. Tävlingen den här gången handlar om att använda några av alla de underbara stämplar som finns hos PaperMaze.

Tävlingsreglerna har netha och Paula skrivit i ett tidigare inlägg, men jag lägger in dem även här så att ni inte missar något.

* Gör ett färgglatt kort eller scrappad sida och använd minst 3 av våra stämplar, gärna fler och använd gärna våra papper och dekorationer. Men det viktigaste på denna tävling är stämplarna, de skall vara framträdande, det skall synas att det är ett stämplat kort.

* Ni har till 25 augusti på er, sen den 26:e, röstar Kreativitöserna och vi fram en vinnare som får handla för 200 kronor i butiken. Ni får inte lägga upp era alster i era bloggar fram tills att vinnaren är korad, maila erat alster till netha@papermaze.se

Lycka till allihop, vi ser fram emot många fina bidrag!

Kram
Kreativitös Annika


Här ett kort med Marilyn som Paula har gjort, här har hon sprayat med colorwash och sedan använt lite punchinella och samt 2 stämplar till.

Här är mitt (Annikas) kort där jag har använt 3 olika stämplar från Pink Paislees Spring fling set.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar