15 maj 2009

Flyttrea!!!


Japp, nu är det äntligen dags!

På onsdag får vi nycklarna till vår nya lokal på Borgmästareplatsen 1, i Kungsbacka. Sen kommer Kristi Himmelfärdshelgen ägnas åt flytt, organisering och uppackning.

För att inte få allt för mycket att bära tänkte vi nu under helgen ha lite flyttrea. Detta innebär att du får 10% rabatt på alla stämplar och på allt under vår REA-kategori och 30% på vårt övriga sortiment. Erbjudandet gäller från och med idag, fredag (15:e maj) kl. 16:00 till och med söndag (17:e maj) kl. 00:00.

Detta erbjudande kan inte kombineras med andra erbjudanden och minsta ordervärdet är 100:- efter avdragen rabatt. Du kan självklart välja vilket betalningsalternativ du vill, vi korrigerar som vanligt slutsumman i efterhand. Rabatten gäller ej på frakten.


Under tiden 2009-05-19 till och med 2009-05-25 kommer vi inte att behandla några ordrar, det går så klart att handla i web-shopen ändå men det kommer som sagt att dröja med bekräftelse och utskick.

Vi vet fortfarande inte riktigt när vi kommer att öppna vår fysiska butik men en invigning kommer det att bli och då är ni varmt välkomna!

Vi återkommer inom kort!

Ha en underbar dag!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar