30 okt. 2008

Pile of paper


Som vissa av er kanske sett så fick vi för några veckor sedan in "Pile of paper" och "Mini Pile of Paper" i butiken. Detta är handplockade förpackningar med massor av härliga papperdekorationer/papper som är underbara att använda till Scrapbooking såväl som till Kortmakeri.

Alla paket är unika och innhåller exempelvis bokmärken, delar av kartor, sidor ur böcker, foton, frimärken, etiketter, tags, papper av olika slag m.m. Du blir inte besviken på dessa härliga paket!

Som tidigare nämnt så är alla paket handplockade och sammansatta av en person i USA vilket gör varje paket helt unikt. Så passa på, vi har några paket kvar av varje.

Och här kommer ett litet kort för att visa vad man kan göra med innehållet:


Motiv, blå bård, boksida och frimärke kommer alla från "Pile of Paper".

Ha en bra dag!


1 kommentar:

  1. Hej Paula!
    Jag har precis hittat till eran sida och vill bara säga vilka underbara kort. Detta kortet var väldigt fint och färgglatt och man blir glad av det.
    Jag blev överraskad och glad när jag upptäckte att det var du Paula som har den här web-butiken. Vi har ju jobbat ihop på freeport, Tiimari. Jag har nyligen börjat göra egna kort och gillar att pyssla, håller även på med miniatyrer och dockskåp. Kommer definitivt att handla av er om jag behöver något. Kram Annika Börjesson

    SvaraRadera