13 okt. 2009

Presentation av AnnikaS

Så var det då dags för mig att presentera mig. Jag heter Annika, men kallas för AnnikaS och ibland även för sunnis runt om på nätet. Jag är 34 år och bor tillsammans med min sambo Patrick i Jönköping. När jag inte pysslar så arbetar jag som förskollärare och jag är en mycket stolt sådan! Just nu jobbar jag i ett storarbetslag med 40 stycken 4-5 åringar och i höst har vi flyttat in i helt nya lokaler.

Jag är en allpysslare, tycker om att testa det mesta, men kortmakeriet och papperspysslet är något jag alltid kommer tillbaka till. Vägen till den här hobbyn började med att jag gjorde mina egna julkort och efter ett par år så hittade jag några små och fina julstämplar i den lokala bokhandeln. Sedan har det bara rullat på och stämplarna blir bara fler och fler och jag har även fallit för alla fina mönstrade papper som finns. Julkortsmakandet är något som fortfarande ligger mig extra varmt om hjärtat och julstämplar får man aldrig för många av. En årlig tradition är att jag bjuder in mina närmaste vänner på julkortspyssel varje år och det är en uppskattad traditon.

Mitt skapande kallar jag själv för "Annika-stil", det är en enkel, avskalad och färgglad stil med oftast väldigt få dekorationer. Jag försöker att inte ha för stora krav på mitt pysslande utan gör det för att det är roligt och ett sätt för mig att komma ner i varv och rensa hjärnan. Paula och netha utmanar mig ständigt att utvecklas, tänka nytt och att bli bättre på att bland annat använda dekorationer.


Den här presentationslayouten är i allra bästa "Annika-stil" och det är för övrigt min allra första LO. Så nu har min resa börjat och jag hoppas att det blir massor av fler layouter framöver och då hoppas jag att ni alla ger mig konstruktiv kritik och hjälper mig på vägen!

Paula och netha har jag kännt i några år nu och det är personer som betyder mycket för mig och det är så kul att få vara en del av PaperMaze och följa deras dröm. Paula och netha är för övrigt två otroligt duktiga kortmakare och jag inspireras alltid av deras fina alster!


Så var det dags att välja ut ett favoritkort som jag skapat för PaperMaze och det är inte lätt. Jag har gjort så många och jag är gillar de allra flesta, men idag bjuder jag på två av mina favoritet. Kortet med blommorna är ett av de första jag gjorde för PaperMaze och det andra är ett julkort från förra året (favoritkombon då var brunt och turkost).

Om ni vill se mer av mitt skapande kan ni klicka på mitt namn i spalten till vänster så kommer ni till min blogg.

Tack för mig!

2 kommentarer:

  1. så kul att få läsa lite mer om dig annika. din första lo är superfin, jag älskar de olika typsnitten och färgerna i titeln. kul att du nu gjort din första lo, jag ser fram emot fortsättningen ;) kram mya

    SvaraRadera
  2. Vilken härlig första layout Annika!!! Ser verkligen fram emot flera!

    kram

    SvaraRadera