5 feb. 2010

Flytterbjudande och info

Nu börjar vi äntligen närma oss slutet på överföringen till den nya web-shopen och för att ladda inför vad som komma skall så avslutar vi nu den gamla shopen med ett härligt helgerbjudande, det sista i denna web-shop. Vi erbjuder denna helg:

Erbjudandet gäller from. idag den 5:e februari kl. 12.00 t.o.m. söndagen den 7:e februari kl. 24:00. Du kan välja vilket betalningssätt du vill, vi korrigerar slutsumman i efterhand. Lägsta ordervärde är 100 kr och det gäller EFTER avdragen rabatt. Frakten vid kort- och fakturabetalning baseras på beloppet INNAN avdragen rabatt. Rabatten gäller inte på frakten.

Detta erbjudande gäller endast i web-shopen och alltså inte i den fysiska butiken.

Vi håller alltså på att flytta över vår web-shop till en ny leverantör. Denna befintliga web-shop kommer att stängas ner från och med måndagen den 8:e februari runt 20-tiden. Den nya butiken kommer att öppnas på onsdag (samma web-adress). Tiden där i mellan kommer vi alltså att hålla web-shopen helt stäng för att kunna lösa en del praktiska detaljer. Den riktiga NY-premiären sker dock först på fredagen den 12:e februari, så håll ögonen öppna för utlottningarr m.m. Men du kan som sagt börja handla i den nya shopen redan på onsdag.

Ha en riktigt härlig helg!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar