12 feb. 2010

antligen
Nu har vi äntligen slagit upp portarna till den nya webshopen. Oj, vilket jobb det varit! Men vi tycker att det blivit bättre och snyggare så det har varit väl värt allt jobb! Vi hoppas att ni håller med oss.

Nu måste vi ju se till att fira öppnandet av den nya butiken. Så mellan den 12:e februari kl. 12:00 och söndagen den 14:e februari kl. 24:00 firar vi med följande utlottningar:
  • De 10 första som handlar under denna tid får ett litet pappers- & dekorationspaket för kortmakeri, värde ca. 75 kr.
  • Vi kommer att lotta fram en person som får hela sin order gratis (inkl. frakt).
  • Vi kommer att lotta fram en person som får en härlig mix av mulberryblommor (cherryblossoms, rosor m.m.), värde ca. 150 kr.
  • Vi kommer att lotta fram en person som vinner ett paket med pappersdekorationer, värde ca. 100 kr.
  • Och till sist kommer vi även att lotta fram en person som vinner ett bandpaket innehållande 10 meter blandade band, värde ca. 70 kr.
Man kan vinna flera utlottningar och alla som handlar i webshopen under den ovan nämnda tiden är alltså automatisk med i utlottningarna.

Vad det gäller betalningsalternativen kommer det dessvärre att dröja några dagar innan vi kan erbjuda kortbetalning igen men vi har i samband med flytten sänkt fakturaavgiften till 19 kr. Vi fortsätter med fast frakt vid faktura- och kortbetalning och faktisk frakt vid förskottsbetalning.

Vi vill också uppmärksamma er på att då vi inte kunnat överföra hela vårt kundregister till den nya webshopen måste du registrera dig på nytt när du handlar.

Mera utlottningBland alla som anmäler sig till vårt NYHETS-brev mellan den 10-21 februari lottar vi ut 3 st. presentkort värda vardera 100 kr. styck. Mer info om hur du anmäler dig till NYHETS-brevet finns på vår hemsida. Du behöver inte handla för att anmäla dig.

Vi önskar er varmt välkomna till oss och en riktigt härlig helg!


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar