8 feb. 2010

Pimpat badrum...

Jag har en passion för gamla fina brukssaker. Köper knappt aldrig nya prydnassaker utan har fyllt mitt hem med gamla burkar, flaskor och gamla verktyg. I mitt badrum har jag en hylla som jag har lite flaskor och tvålar på. Kom på att dom kanske man kan fixa till lite med denna underbara papperserie från Pink Paislee.


PaperMaze har cellofanstrutar i sitt sortiment, och det passar ju utmärkt att fylla med badsalt. Jag dekoredade struten med mönstrat papper från insidan och sen klistrade dit en punch out etikett på utsidan. Det stod valentine´s day på etiketten, men jag klistrade över en bit papper och med bokstavstickers ordnade jag en ny text.
Klädde in en av tvålarna med en etikett från ett av de mönstrade papprena. Lite band och en blomma så har det blivit ett fint blickfång. Den andra tvålen nöjde jag mig med lite natursnöre och ett fint hänge.


Flaskan kunde jag inte mostå att sätta på etiketten med texten -Lovepotion No. 9 - Även den från ett av de mönstrade papprena. Sen behövs bara lite band och blommor. Inga mästerverk, men det förändrar atmosfären i badrummet.

Materiallista:
Charm

1 kommentar: