1 juni 2012

Inspirerande fredag med Annika

I dag har jag inga färdiga alster att visa upp. Istället tänkte jag visa upp hur jag förvarar mina PaperMaze-stämplar.

Alla mina omonterade och EZ-monterade stämplar förvarar jag i pärmar på en hylla rakt ovanför min arbetsyta så att de finns nära till hands.


Stämplarna är sorterade efter märke och idag tänkte jag ge er en inblick i min PaperMaze-pärm. Innan ni tittar på bilderna vill jag säga (till mitt försvar) att det är inte helt enkelt att fotografera något som förvaras i plastfickor i en pärm.

I pärmen finns ett antal olika plastfickor. Varje stämpel är uppstämplad på en pappersbit som förvaras tillsammans med stämpeln i respektive ficka. Detta gör det enkelt att se hur stämplarna ser ut och att låta var stämpel ha sin plats.

Här kommer 3 bilder som visar fram- och baksida på plastfickorna.

 
 

Som ni ser så har jag 3 olika storlekar på fickor i min pärm. Ugglorna förvaras i plastfickor för samlarbilder, texterna i en med väldigt smala fickor och sist men inte minst har jag en med större fickor för större stämplar. 

Jag gillar det här sättet att förvara mina stämplar och hoppas kunna inspirera er till dela med er av era stämpelförvaringar. Lämna gärna en liten kommentar så lovar jag att kika in till er.


4 kommentarer:

 1. Preciiiiiis så där ser det ut i mina pärmar oxå.........eller kanske INTE, men jag önskar att det gjorde det. Ordning och reda med dej Annika. Ha en bra dag, kram Cathrin

  SvaraRadera
 2. Hej Vart har du hittat plastfickorna med olika storlekar på fickorna? Och är de där platfickorna lite stabilare än vanliga?
  Jättebra sätt att förvara... Jag har påbörjat en pärm men mina plastfickor är för instabila.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Här har jag hittat plastfickorna http://shop.thecardcabinet.com/group.asp?group=1

   De är ganska stabila. På vissa har jag fått göra nya hål med en hålslag för de passar inte i en vanlig pärm annars.

   Radera