20 juli 2012

Inspirerande fredag med Carin

Hej! 

Hoppas ni har en skön fredag! Idag är det min tur att försöka inspirera igen! :-)
Idag har jag fokus på Lilla Anna! 

Först ut är ett lite sPraLLigt födelsedagskort! Här har jag använt mönsterpapper: "Hearty Little Anna" och en liten bit av "Black Dottie", motivstämpel "Söta Lilla Anna" samt textstämpel "Ett Stort Grattis"  (där jag dock har tagit bort den övre textdelen - bra att kunna variera en stämpel!).

Näst ut är ett "Välkommen-till-världen-kort"! Den här gången har jag prövat en lite annorlunda vikning som kallas "Wiper Card". Om ni googlar på det så hittar ni bra beskrivningar. Enkelt men lite kul! :-)


Här har jag använt mönsterpapper: "Sweet Little Anna", "Red Dottie" och "Black Dottie" samt det lilla huvudet från "Hearty Little Anna". Båda motiven med Lilla Anna är från mönsterpapperna, superpraktiskt och framförallt bra om man inte har så många stämplar! :-) 


När man drar i kortet åt både höger och vänster samtidigt hoppar den lilla figuren fram. På den lilla bilden har jag använt stämpeln "Hjärta på vift". Textstämpeln är "Välkommen till världen". På de mindre rutorna skulle man kunna skriva t ex namn och längd/vikt. 

Har spelat in en liten filmsnutt som visar hur kortet fungerar:


Sedan har jag gjort en servettring av en bit toarulle. Roligt att göra personliga sådana till något barnkalas eller så! :-)


 Här har jag använt mönsterpapper: "Pink Dottie" och motivstämpel "Söta Lilla Anna".

Hoppas ni fick lite inspiration och att ni har pysselsug trots att det är sommar! Hittills har inte vädret varit speciellt lysande så det passar ju bra att skapa på sommarkvällarna! :-)

Ha en fortsatt skön helg! Jag återkommer snart igen! 4 kommentarer:

 1. Vilka fina skapelser! Gillar särskilt det första kortet, så sött stämplat.

  SvaraRadera
 2. Underbara och spralliga skapelser som jag blir glad av, vad duktig du är Carin!

  SvaraRadera
 3. Tack för era gOa kommentarer! [GLAD!]
  :)

  SvaraRadera
 4. Jättefina och påhittiga! Kul!

  SvaraRadera