8 aug. 2012

Månadens Gäst Augusti

Å vad kul att få vara Agusti månads Gästinspiratör hos PaperMaze , Tack!


Börjar med att presentera mig, Pernilla Nilsson heter jag, kallas oftast för Nilla och Jajisses i min blog.

Jag älskar att skapa med händerna, mitt motto är att ha kul medans jag skapar, så det blir oftast inte som jag har tänkt mig från början utan det växer fram istället så att säga.
Just nu har jag väldigt kul med papper, sax och lim å så min älskade symaskin som jag använder på det mesta jag gör.

Jag har väldigt svårt att följa ritningar och recept, vill alltid göra om och peta in lite annat.

Scrapbooking och kortmakeri är en underbar hobby, för det inkluderar så mycket, färger, vackra saker och material som man kan skapa med och så är det ju så kul att handla allt fint med.

Ni som har sett något som jag gjort förrut, vet att det är mycket återanvända, bygga och presentkartonger av alla de slag och storlekar, jag gillar att leka helt enkelt.
Det har jag gjort även idag!
Mitt första alster är en plastmugg m lock som jag har klätt in ett gult papper från den underbara prickiga serien som PaperMaze har, Dottie Collection.

Den stora "rosettblomman" har jag gjort i två omgångar med det svart/vit prickiga pappret, och så har jag klippt ut Lilla Anna ur "Flowery little Anna"

Och så lite rosa Dottie, till den lilla flaggan i toppen på muggen som är fylld med godis som tack för hjälpen eller sällskapet kanske.


 


I sommar har jag för första gången provat på att odla i vårat växthus, och visst växer det, så mycket så vi måste ge bort en del till vänner och bekanta.

Här har jag tagit en papptallrik som jag klippt, vikt å stansat till som en liten ask och dekorerat med  ett band i Turquoise Dottie.

Å så en fin röd ros i det röda prickiga pappret som avslutar det hela.
6 kommentarer:

  1. Wow, så fina!! Grattis till uppdraget och grattis till PaperMaze! Som vanligt har du klurat ihop de mest fantastiska förpackningar, du är grym Nilla! :)

    SvaraRadera
  2. Helt underbara Nilla-alster! Så kul att du gästar PaperMaze, ser fram emot fler av dina inlägg.

    SvaraRadera