28 okt. 2012

Inspirerande söndag med Maria


Slutet av oktober och mitt sista inlägg som gästinspiratör. Ett mycket trevligt sätt att presentera många pysslare och olika stilar. Jag tror att vi alla får en bredare publik som tack.

De flesta av oss har säkert börjat med julkort eller åtminstone börjat tänka på dem. I mitt sista inlägg hade jag inte tänkt bara julkort men det råkade bli så... nästan om man så vill.

Lilla Anna fick en pepparkaksbrun klänning och monterades på sitt eget papper Snowy little Anna. Ingen text här då jag tycker att kortet dels kan ses som ett julkort (Anna i julstöket kanske) och dels som ett grattiskort.

Nästa kort är ett julkort och papperet är baksidan på Snowy little Anna plus en skönsjungande Lusse Ella. Fina vita snöflingor på ett härligt rött papper.

Rudolf Ren är en favorit. Det är svårt att avgöra om han tycker om julen eller inte. Snöflingan på papperet ovan finns som stämpel och är större än på papperet som synes. Inget inlägg utan prickigt papper och här fick det bli Red dottie.

Slutligen vill jag tacka Paula för att jag fick vara med här och presentera mina kort och jag hoppas, att ni som jag, inspireras av Papermaze härliga papperskollektioner och finfina stämplar.1 kommentar: