1 mars 2013

Sorgligt beslut!


Kära kunder, läsare och pysslare.

Detta är tyvärr ett inlägg som känns lite sorgligt att skriva. Denna blogg startade för ganska exakt 5 år sedan och mycket har hänt, många inlägg har gjorts, mycket inspiration har funnits och mycket glädje har skapats. MEN, ett beslut har tagits och dessvärre kommer denna blogg att läggas ner. Eller snarare kommer den inte att uppdateras mer.

Det tar mycket tid att ha en blogg som denna och trots att ett underbart designteam jobbat hårt för att hålla den levande känner vi att tiden inte riktigt finns för att hålla den så levande som vi skulle vilja. Dessutom väntar vi tillökning i slutet av april och en bebis kommer att ta än mer tid. Inte nog med detta planeras nya projekt inom företaget som kommer att redovisas inom kort. Så med mycket på gång måste något få stå tillbaka och det blir tyvärr denna blogg.

Vi kommer så klart fortfarande att ta fram nyheter och utvecklas och om detta kan du få de senaste uppdateringarna på Facebook eller på vår hemsida.

Vi vill tacka alla er läsare där ute som följt denna blogg genom åren och ett extra stort tack till alla underbara designers och gäst-designers som vi haft den stora äran att få jobba med. Utan er hade verkligen inte denna blogg funnits.

Hoppas vi syns på Facebook eller någon annanstans!


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar