13 juni 2012

Månadens Gäst Juni

I passet står det Eva Andrén men i vardagslivet har jag också många andra namn, bl a namnet Muffin som jag fick av min systerdotter när hon var liten och inte kunde säga moster - detta namn använder jag också i pysselvärlden. Jag har nog alltid varit lite pysslig av mig och har tidigare sysslat med bl a kalligrafi och lapptäcken. När jag för 6-7 år sedan upptäckte denna fantastiska pappershobby så fastnade jag direkt, jag tycker det är så vansinnigt roligt och det känns som någon skräddarsytt denna hobby bara för mig! :P Jag är en utpräglad kortmakare som bara gör vissa avstickare i form av förpackningar, tänksticksaskar, bokmärken osv, jag har ännu aldrig gjort en LO och längtar inte efter det men man ska väl aldrig säga aldrig.
 
Gällande stilen på mina alster så vet jag inte riktigt vad man kan kalla den men det förekommer som regel en hel del färger och mönster blandade hej vilt och ofta också lite tokroliga stämpelmotiv, jag är inte så mycket åt det puttinuttiga och gulliga hållet och därför passar väldigt många av PaperMaze-stämplarna mig utmärkt! Även deras papper faller mig på läppen, härliga mönster och underbara färger. När Paula frågade om jag ville bli junis gästdesigner så tvekade jag inte en sekund - ett jätteroligt uppdrag!
 
Förutom att pyssla så gillar jag att laga mat, baka, läsa, titta på film, träna och så klart umgås med min fina familj som består av min man och våra två tonårsdöttrar.
 
Jag kommer att visa några alster här på bloggen ett par gånger till under juni, hoppas att jag kan göra det härliga materialet rättvisa och kanske också inspirera en eller annan besökare.

Evas blogg hittar Ni här.

1 kommentar:

  1. Vilken underbar överraskning att det är du Eva som är månadens gäst i juni. Dina kort får mig alltid på gott humör och du är sannerligen en hejjare på att kombinera färger. De här korten är inga undantag!
    kram Annika

    SvaraRadera